kontakty

a když se potřebujete zeptat, poradit, domluvit, chcete prostě zavolat
za puttiku a Asociaci svobody učení : Anna Třešňáková, tel. 777 562 586
za u nás sídlící mc putti : Markétka Vysloužilová, tel. 737 125 050 a Terezka Doubková, tel. 776 215 429 - www.putti.cz

čtvrtek 18. září 2014

mc putti přichází i v tomto roce s nabídkou kvalitního vyžití

Pokračujeme s hlídáním dětiček v Puttísku s Ivankou Danešovou (každé pondělí až středu od 9:00 – 12:00h), Jógou pro dospělé s Bohunkou - včetně nabídky hlídání dětí, Korálkováním s Terezkou, Angličtinou se Soňou Chatwin, nebo pro menší dětičky s Jitkou Zelmanovou (ukázková lekce ve čtvrtek, 25. září 2014 od 15:30 hod), Španělštinou s Margaritou ze Zeměnky, nebo Meditačními setkáními s Ladou Fialovou. Přidat se můžete na různá výtvarná, rukodělná, řemeslná, nebo recy tvoření - mimo jiné pod vedením Ivanky Danešové, Helenky Havlíkové, Markéty Vysloužilové nebo Ály Vítové. Nesmíme zapomenout na tradiční jarní a podzimní bazárky pod vedením Bohunky Bouškové, Martinské slavnosti, či vánoční a velikonoční dílny, nebo bazárky hraček, her a knížek Děti sobě. Po celý rok budeme opět nabízet tématické Decentní friendly večírky a nově i připravované Friendly dny, s nabídkou celodenních společných aktivit, zajímavých setkávání a všelijakých debatních příležitostí.

Novinkou budou i besedy s Evou Cikrytovou z Jíme jinak o zdravém stravování a možná i Montessori hraní, či možnost odvedení dětí ze školky na kroužky, které nabízíme. Dále připravujeme Řezbařeníčko - v naší dílničce, vybavené novým, kvalitním nářadím, budou moci děti i dospělí pracovat se dřevem třeba i pod vedením zkušeného řezbáře. Také Instrumentálku, tedy společné muzikální sessions s Petrem Ingrem, nebo založení Podnikatelského kroužku. Rádi bychom podpořili i setkávání maminek s malými dětmi v herničce ke společným hrám a sdílení.

Přidejte se spolu s námi opět také k mezinárodním akcím : Restaurant Day, Den sdílení, nebo Zasaď strom pro mír .... Spolupracujme stále i na projektech : Čistá řeka Sázava, Cleen the Word, nebo Recyklohraní. Nadále sbíráme hliník, za který nakoupíme dětem do herničky další hudební nástroje, či výtvarné potřeby.

Těšíme se na všechny milé pocestné a přejeme krásné dny.