kontakty

a když se potřebujete zeptat, poradit, domluvit, chcete prostě zavolat
za puttiku a Asociaci svobody učení : Anna Třešňáková, tel. 777 562 586
za u nás sídlící mc putti : Markétka Vysloužilová, tel. 737 125 050 a Terezka Doubková, tel. 776 215 429 - www.putti.cz

neděle 8. září 2013

První decentní friendly večírek - Vinobraníčko

Přátelé a kamarádi, a krásné vinobraníčko bude !

 
Chystáme se zahájit naše pravidelná každoměsíční, večerní, ( a především ) holčičí, tématicky zaměřená setkávání.


Motivy večírků budou v našich společných rukou – výměnné zdarma obchody čehokoliv, debaty na všelijaká ožehavá a aktuální témata, vzájemné degustace vlastních i cizích šmakůvek, pletení / šití / všelijaké tvoření a tak dále, podle toho, jaké kdo bude mít nutkání a co se vyhlásí :)) !

Každá první středa v měsíci, přesně od 19.00h, je naše !
 
                                                                        Začínám, ale pro začátek to už nebude středa první, nýbrž druhá (11.září tedy) - a nebude, bohužel, úplně úplná, neboť : 
Od milého takřkasouseda Petra si od Kutné Hory přivezeme sice úplně pravou nefalšovanou čerstvou nepasterizovanou bio hroznovou šťávičku a potažmo bio burčáček - a co nevypijeme rovnou, nakoupíme domů ( mošt bude nalahvován, burčák ke stáčení ) !
... Ale protože čekáme na opravdický, pravý a poctivý burčák s velkým B - tak čekáme ... ! Ještě dochytává slunce a tváří se až tak na pátek - na rozjezdovém večírku budeme tudíž pouze moštovat. 
Kdo do toho s námi přesto jistojistě jdete a ještě vás nemám na seznamu, pište mi o množství (777 562 586), co se do vás ( a vašich parťáků, kolegů a babiček ) vejde - ať toho objednám dosti ( ceny vypadají : u bio burčáku cca 75kč/l/bez lahve a bio moštu 85kč/l/včetně ) !